46'

26 september 2017 20:00

Scheidsrechter

H.van Hoogdalem

Gisteravond oefenden we tegen het een klasse hoger spelende SVW 2. Bijzonderheid is dat SVW 2 onze oud-trainer Rinie Baegen aan het roer heeft staan, en bij hen speelden de ex-S.V.S.'ers Sam Muilenburg en Jason McDermott. Na 4 minuten scoorde Ryan Brood erg fraai de 1-0, na 25 minuten verdedigingsfoutje van onze kant en de gasten kwamen op 1-1. Vrijwel direct na rust viel het laatste doelpunt , aanvoerder Johan profiteerde van een misverstand tussen de keeper en een verdediger en knalde de bal in het dak van het doel : Eindstand 2-1. Compliment voor de uitstekend leidende scheidsrechter van Hoogdalem uit Arkel. Minpuntje was dat de lichtmasten opnieuw niet goed functioneerden en we gedeeltelijk in het duister dienden te spelen.