Scheidsrechter

G.Karssen

Accommodatie

Onbekend

Na het rustweekend van vorige week ontvingen  wij vandaag GVV'63 3 dat vorige week verrassend met 3-1 van Noordeloos 2 wist te winnen. Robbin en Bodhi waren nog geblesseerd en Wilco moest helaas werken. Aldus 16 spelers in de selectie. Voor het eerst was vandaag ook assistent scheidsrechter John aanwezig, hetgeen bijzonder prettig te noemen is. Het begin van de wedstrijd was voor onze gasten........., wij maakten in het veld onze eigen opstelling en liepen vanaf het begin niet volgens de keuze van de trainer te spelen. Hierdoor ontstaat er zowel in als buiten het veld irritatie, omdat de verhoudingen in het veld niet meer kloppen. Gelukkig hebben we een ijzersterke voorhoede met veel ervaring, het was Mark die ons na 6 minuten met zijn 1e doelpunt van vandaag door de moeizame openingsfase loodste. De posities werden weer door de juiste spelers ingevuld en zo kregen we de overhand op het veld. Na 21 minuten werd Mark in buitenspel positie aangespeeld, hij doet echter niets en liet de bal lopen, de doorgelopen Johan kon zo de bal "oprapen" en koelbloedig de 2-0 binnenschieten. We kregen vanaf dat moment kans op kans, maar helaas werden zelfs niet te missen kansen gemist. Zeven minuten voor rust dan toch nog de 3-0, Nigel kogelde vanaf 20 meter een vrije trap in de kruising... Een heel fraai doelpunt. Ruststand derhalve 3-0, en in de rust 4 wissels toegepast. In de eerste tien minuten na rust 3 goals, de 4-0 fraai uit de lucht binnengewerkt door Nigel, helaas even later toch weer een tegendoelpunt en Maurice scoorde de 5-1. Het was duidelijk dat waar de meesten van ons 2 keer komen trainen, dit bij de tegenstander iets anders ligt, wij konden ondanks de aangename temperaturen blijven gaan en Gameren kon slechts volgen... In de 66e en 68e minuut scoorde Mark nog maar eens twee keer, en werd daarna gewisseld met Johan en Wesley. Dalian,Jeffrey en Arno kwamen terug in het veld. In de 79e minuut een fraaie lob van Dalian voor de 8-1. Nigel schoot van afstand de 9-1 binnen, en in de 84e minuut scoorde Dalian de 10-1. Hierna floot de scheidsrechter direct en dus 6 minuten voor tijd af en wonnen we ook onze derde competitie-wedstrijd. Vandaag niet echt een serieuze uitblinker gezien, dus ook geen Man of the match. Wel goed om te zien is de gretigheid binnen de groep, zo hadden we vandaag een speler die teleurgesteld was om in de rust gewisseld te worden. een speler die het laatste kwartier maar bleef vragen of hij er a.u.b. niet terug in mocht en een speler die donderdag zeker wist dat hij niet kon spelen ivm een blessure maar vandaag toch een halve wedstrijd wilde spelen en speelde. as zaterdag geen inhaalprogramma voor ons, Stedoco 3 heeft zich n.l. teruggetrokken uit de competitie. Het zal het lot van een BVO zijn, alles in principe gericht op het eerste elftal en de rest is niet belangrijk. Dat is uiteraard een keuze.... Over twee weken wederom een thuiswedstrijd, om 14.30 uur ontvangen wij als koploper onze buren Arkel 3.