Scheidsrechter

H,Vingerhoets (Arkel)

Accommodatie

Onbekend

Vandaag een derby op het programma : Arkel 3 komt op bezoek. In het verleden konden we nooit winnen met het 2e elftal tegen Arkel 2 of 3, maar vandaag wilden we de rollen maar eens proberen om te draaien. Arkel heeft een team met een mix van goede spelers en net iets mindere spelers, zaak was dus om de betere spelers uit de wedstrijd te houden. Jeffrey en Dalian hadden vooraf met het 3e meegespeld, Robbin eb Bodhi zijn nog geblesseerd, keeper Michel was een weekendje Berlijn aan het doen. Toch was het op de reservebank wederom "volle bak". Een luxe probleem, dat niet door iedereen in het team en binnen de club goed begrepen wordt.... Afspraak was om druk te gaan zetten, na 3 minuten betaalde dit zich al uit, wijfelend ingrijpen in de Arkelse defensie werd koeltjes door spits Mark Kramer afgestraft : 1-0. Ondanks dat we wel kansen kregen waren we niet in staat om de score snel uit te breiden, Arkel werd  met name uit vrije trappen (wij gaven er veel te veel weg) gevaarlijk, maar onze vervangende keeper Jan-Willem was vandaag niet te kloppen in het doel. De laatste tien minuten voor rust vlogen de goals erin, eerst Mark met zijn tweede van vandaag, daarna scoorde Ryan met een prachtige uithaal van 18 meter na goed terugleggen van Johan, en tenslotte wilde Johan ook niet achterblijven en waagde een poging om op snelheid een verdediger uit te spelen, dit lukte niet maar Johan schoot nog wel en via de verdiger vloog de bal met een mooie curve in de linker winkelhaak : 4-0 bij rust.. Na rust veel wisselingen in het team, ook in de rust gewissselde spelers kwamen weer terug. Veel wisselingen zijn nooit goed voor de samenstelling in het veld, we werden gemakzuchtiger en slordiger. Een kwartier voor tijd, dan toch nog een doelpunt, de actie op links was van Nigel, een mooie voorzet volgde op de bij de 2e paal vrijstaande Mark, in plaats van zelf proberen te scoren zag hij Joerie er nog beter voor staan en gaf de bal koppend voor op Joerie die op zijk beurt de bal koppend in het doel  werkte. Prima aanval en leuk voor Joerie die hiermee zijn 1e doelpunt maakte. Jeffrey scoorde tenslotte nog in de 83e minuut de 6-0 door van afstand de bal laag en geplaatst in de hoek te schuiven. Opnieuw een fraai doelpunt. Eindstand 6-0 ! Inmiddels 4 wedstrijden gewonnen, nu komen er echter twee echte lastige uitwedstrijden aan : Noordeloos 2 en Rijsoord.... Na deze wedstrijden weten we waar we echt staan. Smetje op de wedstrijd was naast het uitvallen in de 1e helft van Wilco, opnieuw het elkaar verbaal becommentarieren in een fase waarin we helemaal niet meer goed speelden. Dit gaat ons zeker nog een keer opbreken ! Na afloop sprak ik de trainer nog, deze was weliswaar blij met punten, maar teleurgesteld in het gedrag van sommige spelers. Dit past gewoon niet op het veld waar je beter je energie kan stoppen in het voetbal ipv je druk te maken om andere spelers / publiek die in en zeker ook buiten het veld staan. Man of the Match vandaag : Jan-Willem van Hoogenhuizzen.