Mannen, 2, 4e klasse 10

30 september 2017 16:00

Scheidsrechter

R.van Wijk

Woensdagavond ontvingen we een volledige omzetting van het thuisprogramma van de KNVB. Dit had nogal wat gevolgen voor de scheidsrechterbezetting deze dag. Wij dienden nu pas om 16.00 uur te gaan spelen en onze scheidsrechter kon op dat tijdstip niet. Zo vonden we clubmens Robert van Wijk bereidt om onze wedstrijd te fluiten. Onze tegenstander vandaag was Sliedrecht, zij hadden vorige week met 5-0 gewonnen en staan bekend als een goed voetballend team. Vorige week kregen we nog 2 spelers erbij uit de groep van het eerste elftal, nu dienden we 1 speler (Martijn) af te staan.. Wesley en Bodhi waren ook afwezig. Na 15 minuten floot Robert voor een strafschop toen de keeper Mark liet vallen in de 16 meter. Johan scoorde feilloos de 1-0. In de eerste helft diverse kansen op meerdere goals, maar vaak werden helaas de verkeerde keuzes gemaakt. Intussen was onze passing vanuit de achterhoede niet best, soms om gek van te worden..... Bij rust in ieder geval 1-0, maar de tegenstander was niet echt minder dan wij. Na rust met 3 wissels het  veld in en met name de snelheid van Robbin gaf ons in het begin vleugels. Eerst profiteerde Johan van een fout van de laatste man en kon alleen op de keepers afgaan om  (nu. wel..) rustig te scoren, en een minuut later de 3-0 van Robbin. Wedstrijd binnen 7 minuten na rust beslist ! Zo'n 20 minuten voor tijd toch weer een speler van de gasten die uit een hoge voorzet vrij in kon koppen. We hadden toch echt afgesproken dat dit maar eens over moest zijn.... Uiteindelijk beslistte Mark de wedstrijd door 5 minuten voor tijd de keeper bij de 1e paal te verrassen. Eindstand aldus 4-1, en de eerste twee gewonnen wedstrijden zijn binnen. Man of the match overduidelijk Maurice Hanika. Deze week weer gewoon trainen op dinsdag en donderdag, zaterdag hebben we om 12.30 uur een afspraak bij Stedoco 3. Ook hier zullen we weer volle bak moeten geven,