S.V.S.'65 2 verliest na wanvertoning in 2e helft uit bij Brakel 2

3 - 0

SVS'65 2

Mannen, 2, Groep 5 28

9 september 2017 14:45

Vooraf dacht iedereen dat het een enorme opgave zou worden om uit bij Brakel 2 voor de beker te winnen. Brakel 1 en 2 zitten na een heel slecht vorig seizoen in een super Flow en wij misten vandaag Robbin, Jeroen en de trotse pappa Mark. Na afloop dacht iedereen (inclusief de tegenstander) hoe hebben we hier kunnen verliezen..... In de eerste helft stond de organisatie prima in het veld, we waren trots dat Michel vandaag voor de eerste keer als keeper speelde, de achterhoede en het middenveld stonden goed en we gaven de thuisclub op een enkel afstandschot na geen enkele kans. Alleen...... de eindpass om zelf tot een kans te komen was iedere keer niet goed genoeg waardoor we ondanks dat we veruit de betere ploeg waren ook geen kans kregen. Brakel bleek een ploeg te zijn die achterin alle ballen ver naar voren schoot en geen risico nam, het was een team dat voor elkaat wilde knokken zonder tot goed voetbal te komen. De scheidsrechter ( een man met een hesje aan.....) en hun grensrechter van 103 jaar oud vertrouwden volkomen op elkaar, waardoor gevaarlijke aanvallen resoluut afgefloten werden. Als wij al klaagden dreigde de man met het hesje "met een 10 minuten straf".... Ruststand 0-0, terwijl we eigenlijk de wedstrijd al hadden dienen te beslissen. Vier wissels in de rust, alleen de reserve keeper bleef op de bank. Soms pakken wissels goed uit, maar vandaag blijkbaar helaas niet.... Dit is wel een puntje om mee te nemen naar de komende week en de start van de competitie. Misschien dat "wisselen om het wisselen" beter even "on Hold" gezet kan worden. De tweede helft, tsja wat valt er over te zeggen, we kregen bijna geen enkele bal meer naar een teamgenoot gespeeld en erger nog we gaven echt tot ongeloof van een ieder gewoon 3 doelpunten weg aan Brakel. Elk duel (als er al aan duel aangegaan werd) verloren we, en de inzet van Brakel was vele malen beter dan die van ons. Toen de scheidsrechter floot was de 3-0 nederlaag realiteit, ongeloofelijk : we hadden hoer gewoon simpel moeten winnen ! Zelfs de tegenstander sprak na afloop onze trainer hierover aan " wij dachten echt dat jullie in de 2e helft over ons heen gingen walsen". Man of the Match vandaag was Dalian, die vandaag met vertouwen speelde. De komende twee speelweken wachten ons wedstrijden tegen GJS. a.s. zaterdag om 15.00 uur thuis voor de laatste bekerwedstrijd , de week erop gaan we naar Dalem voor de eerste competitie-wedstrijd. De ervaring van vorig seizoen leert dat we het daar wederom erg moeilijk zullen gaan krijgen. De bekerwedstrijd van as zaterdag zal dan ook gebruikt gaan worden als echte voorbereiding op de eerste competitie-wedstrijd. Alleen zal het puzzelen worden nu Jeroen, Robbin, Bodhi allen geblesseerd en de vankantie vierende Wesley afwezig zullen zijn. De aankomende week is er op dinsdag en donderdag gewoon weer trainen voor 2e en 3e elftal, en wel om 20.00 uur.