76'

24 augustus 2017 20:00

Scheidsrechter

S.Baars

Vanavond waren we te gast bij Leerdam Sport'55 2 . Een sterke tegenstander die al langer in de top van een klasse hoger dan ons speelt. Met 6 spelers in de selectie die er zaterdag niet bij waren vertrokken we. Een acuut keepersprobleem werd opgelost door het debuut in het 2e elftal van de van Sleeuwijk overgekomen Thomas Verschoor. Leerdam Sport bleek een ingespeeld team te hebben, we moesten dus hard werken en gaven iets te veel vrijheid weg. Toch kregen wij de beste kansen,  en waar Mark eerst nog vergat te scoren scoorde Johan uit een voortreffelijke pass van Jordi wel : 0-1 in de 22e minuut Vlak voor rust kwam Leerdam Sport langszij toen we net iets teveel ruimte weggaven. Ruststand derhalve 1-1. In de rust 5 wissels, opvallend was de rentree van Jaap Schonewille na lange tijd van blessureleed. Nadat Mark vlak na rust onterecht werd teruggefloten voor buitenspel (de grensrechter kon er werkelijk niets van....) scoorde hij in de 50e minuut na een schitterend afdraaiende lage voorzet van Maikel van Schaften wel de 1-2. In principe hadden we het redelijk onder controle, Leerdam was wel beter maar we stonden toch redelijk opgesteld, Helaas werd het in 76e minuut toch nog gelijk. Verdiend overigens... Eindstand van deze zeer nuttige en sportieve wedstrijd 2-2. Zaterdag hebben we 12 afwezigen...., gelukkig kunnen we toch met 13 of 14 spelers de wedstrijd gaan aanvangen : om 14.30 uur thuis tegen Zuillichem 2 dat ook een klasse hoger speelt dan wij. Kom gerust iets eerder naar het veld want het eerste elftal speelt voor ons om 12.30 uur.