S.V.S.'65 2 doet zichzelf tekort, maar wint opnieuw : S.V.S.'65 2 - Leerdam Sp.'55 4-1

SVS'65 2

4 - 1

Leerdam Sp.'55 4

12'
52'
57'
76'
83'
... (schot)

Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 11

29 april 2017 12:30

Scheidsrechter

H.Vingerhoeds (Arkel)

Vandaag de return tegen Leerdam Sport, uit wonnen we fortuinlijk met 1-4. De tegenstander kwam echter met een vrijwel compleet ander team bij ons op bezoek. Wij misten de geblesseerden Aldo en Michael, Sjoerd kreeg de sleutel van zijn nieuwe huis en Jelle diende bij het eerste op de bank plaats te nemen. We weten dat er bij de gasteh een aantal goede en ervaren spelers in het veld staan w.o. Cyrill Menges . Hier dienden we dus wel alert op te zijn. We begonnen fel en geconcentreerd aan de wedstrijd, korte dekking en de tegenstander opjagen was de afspraak. Er volgende vele aanvallen, met echt veel goede kansen ... Helaas lukte het in de eerste helft alleen Martijn om te scoren. Het was overigens wel een fraai doelpunt van de weer helemaal opgebloeide Martijn. In de loop van de eerste helft giongen we de tegenstander meer ruimte geven, en dan zijn ze juist gevaarlijk. Arno en Bram moesten vele meters maken tegen snelle tegenstanders en zo werden zij en Nigel en Maurice gewisseld voor 4 "verse krachten". De rust brak aan bij een 1-0 stand, terwijl we er al zeker 4 hadden moeten maken... In de rust werd er nog wel de nadruk op gelegd, dat als wij door zouden gaan met ruimte weggeven, het nog wel eens lastig kon gaan worden. In het eerste kwartier na rust zetten we weer aan, en opnieuw resulteerde dat in een aantal kansen. Aanvoerder Johan gaf het voorbeeld, en maakte met twee doelpunten in de 52e en 57e minuut persoonlijk een einde aan de onzekerheid door ons op een 3-0 voorsprong te brengen. Direct hierop werd hij gewisseld, want een derde doelpunt zou wel weer eens een bal kunnen kosten... Nadat we nog wat kansen onbenut lieten, was het Robbin die ons 4e doelpunt maakte in de 76e minuut.  Een paar minuten later lukte het de gasten Jan Willem met een harde schuiver in de hoek te passeren. Jan Willem had vandaag weer goed staan te keepen en is uitgeroepen tot "Man of the Match". Opnieuw 3 punten bijgeschreven , nu al 34 punten behaald ! In de stand staan we nu op de 4e plaats met 1 punt achterstand op Herovina 2. Het zou werkelijk prachtig zijn als we alsnog de derde plaats zouden kunnen behalen. as Zaterdag hebben we een uitwedstrijd bij ASH, aanvang wedstrijd is 12.30 uur. Deze wedstrijd is voor ons dus erg belangrijk, en we moeten er alles aan doen om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten en de 12e overwinning van het seizoen te behalen.