S.V.S.'65 2 neemt revanche voor ruime uit-nederlaag en wint met 3-0 van Nivo Sparta

SVS'65 2

3 - 0

Nivo Sparta 4

Johan Schrijver (afstandschot)
60'
82'
87'

Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 11

8 april 2017 13:15

Scheidsrechter

H.van Hoogdalem

Vandaag was Nivo-Sparta uit Zaltbommel te gast bij ons. De uitwedstrijd werd met maar lieftst 7-1 verloren...., nu was het prachtig weer, hadden we met Dhr.van Hoogdalem uit Arkel een prima scheidsrechter,en bovendien hadden we wederom een ruime keuze aan spelersmateriaal : Wat zou er mis kunnen gaan ?? Nou... de eerste helft ging bijna alles mis wat er mis kon gaan, de passing was erbarmelijk, heel veel misverstanden en te weinig duelkracht.. De gasten konden gelukkig alleen met vrije trappen gevaarlijk worden, wij kregen in de eerste helft een tweetal kleine kansen, maar ook deze werden helaas niet goed uitgespeeld. Ruststand derhalve 0-0, In de rust 4 wissels : Bram,Dalian,Niels en Maurice kwamen erin,en Wilco,Robbin,Arno en Pascal maakten plaats. We kwamen beter uit de rust dan onze tegenstander, en na een paar kleinere plaagstootjes werden we steeds dreigender. Nadat aanvoerder Johan eerst nog een schot volledig zag mislukken, maakte hij alles wat verkeerd gegegaan was in de 60e minuut helemaal goed met een werkelijk fantastisch doelpunt. Vanag het moment dat de bal vanaf een meter een twintig van zijn voet vertrok, zagen we al dat deze onhoudbaar voor de keeper in de verre hoek zou gaan belanden. Zo gebeurde het dan ook, en stonden we met 1-0 voor. Niet lang daarmna een tweede grote kans, Johan erdoorheen en wilde de bal breed leggen op de vrij inkomende Nigel.... helaas net iets te langzaam gegeven waardoor een verderdiger met een uiterste krachtinspanning de bal net voor Nigel over de achterlijn kon glijden.. Hierna was het tijd voor het teruginbrengen van de in de rust gewisselde spelers.. De voorhoede ging vanaf dat moment bestaan uit de snelste spelers van ons team : Dalian, Robbin en Wilco. In de 82e minuut kreeg Wilco de bal op rechts en ging lopen en lopen...in de loop versnelde hij nog een keer en stond plotsklaps alleen voor de keeper...Hij bleef uiterst "Cool", en scoorde beheerst de 2-0. Wedstrijd beslist, want Jan-Willem was vandaag sws niet te passeren ! Onze topscoorder Robbin scoorde geheel vrijstaand na een prima snelle aanval uit een voorzet van Arno de 3-0 met het hoofd. Zo namen we revanche op Nivo Sparta voor de hele grote uitnederlaag in het begin van de Competitie, we staan nu nog op plaats 5, maar het doel is toch echt de 4e plaats in de eindstand, De resterende wedstrijden in de competitie zijn tegen tegenstanders waar we met deze groep eigenlijk VAN zouden moeten kunnen winnen..... Maar dat dient de instelling wel goed te blijven. Man van de wedstrijd vandaag was Jan -Willem. Maandag spelen een paar spelers van ons met O23 mee, dinsdag spelen er een paar met het derde mee en donderdag oefenen we thuis tegen 2e klasser Lekvogels 2. In het paasweekend zijn we nl vrij. Op 22 april staat de volgende competitie wedstrijd gepland, om 12.30 uur spelen we dan thuis tegen Tricht 3 , in de uitwedstrijd (de 1e competite-wedstrijd) verloren we met 2-1 na een bizar slechte wedstrijd. Ook hier tijd voor revanche dus............