Scheidsrechter

de Bruijn

Accommodatie

Onbekend

Het is een bekend gezegde " thuis heb je ze nooit mee, uit heb je ze altijd tegen".. Zo ook vandaag in de 72e minuut toen de grensrechter en de scheidsrechter zich belachelijk maakten door een fantastich doelpunt van Martijn (de 2-2) af te keuren wegens buitenspel..... Vandaag op weg naar Herwijnen om te proberen de top 3 binnen te sluipen. Helaas ontbraken Aldo,Michael,Hein.Maurice,Niels en Paschalis. Voor de wedstridj twee belangrijke zaken aangestipt : geen commentaar op de leiding en wees alert op de duelkracht van Herovina. Helaas begonnen we toch te slap aan de wedstrijd, Robbin kreeg desondanks een grote kans maar 1:1 met de keeper ging het mis. Ook bij hem ontbrak vandaag de scherpte. Het middenveld gaf te vaak teveel ruimte weg, en met name de steeds vaker inschuivende centrale verdediger Wouter Schram ( mocht hij wel spelen , en was hij niet geschorst ???) kreeg teveel vrijheid. In de 15e minuut waren we reeds op achterstand gekomen, een hoge voorzet richting de lange spits die Wilco kwijtgeraakt was werd door de zonder te roepen zijn doel uitkomende Jan Willem volledig gemist en het knikje van de spits was genoeg voor de 1-0. Jelle raakte geblesseerd en werd vervangen door Nigel. Helaas werd het niet beter meer in de eerste helft en zo was de ruststand 1-0. In de rust werd Dalian vervangen door Bram en spraken we af feller en vaker in de duels te komen. Helaas kregen we na 10 minuten al een vrije trap tegen, deze werd direct op doel geschoten en leek houdbaar, Jan Willem liet de bal echter los waardoor een speler van de thuisploeg eenvoudig binnen kon tikken : 2-0. Direct werd Jeroen naar voren gestuurd, en gingen we achterin 1:1 spelen.  Na 4 minuten had dit al succes, soort van omhaal van Nigel naar de tweede paal, Jeroen stond op de goede plek, bleef kalm en schoot de 2-1 binnen. Nu zagen we kans op meer...Bram kreeg het met de trainer aan de stok en werd gewisseld voor Robert van Wijk. Dan de al eerder aangehaalde 72e minuut, vrijwel vanaf de achterlijn kopte Jeroen een bal door richting 2e paal, daar kwam Martijn ingelopen en scoorde met het hoofd hoog in het dak van het doel : 2-2. De grensrechter bedacht zich geen moment en stak direct NA het doelpunt de vlag omhoog voor buitenspel, De scheidrechter zei dan je wel en keurde de goal volkomen onterecht af...Wat een belachelijke beslissing, zelfs op 100 meter afstand kon je zien dat Martijn meters achter de bal was bij de voorzet.... De lach op het gezicht van de grensrechter en de door de trainer/leider van Herovina gesproken woorden "groeten aan Johan Melkert" spraken boekdelen. Onbegrijpeljk dat dit doelpunt afgekeurd werd, Martijn sprak nog maar eens met de scheidsrechter en kreeg geel. Waarom zulke beslisisngen..., dit terwijl er tussen de spelers onderling niets vervelends gebeurde in de wedstrijd. Nog maar eens 10 minuten met 10 man verder. we kregen echt nog een hele grote kans via Johan die 1:1 met de keeper kwam, zijn lob verdiende een beter lot, maar ging helaas net aan de verkeerde kant van de paal over de achterlijn.. Een paar minuten te vroeg vond de scheidsrechter het welletjes en floot af., zo verloren we onnodig en dik onverdiend met 2-1, maar wellciht krijgt deze wedstrijd nog een staartje.. Volgende week spelen we om 13.15 uur thuis tegen GJS. Tegen hen hebben we nog iets goed te maken vanuit de heenwedstrijd. Eerst na de trainingen van deze week maar eens kijken wie er naar eerste moet, en wie we voor een keer met het derde meegeven. Wel een nieuwe speler erbij as zaterdag : Sjoerd de Jongh is terug van weggeweest...