Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 11

11 maart 2017 12:30

Scheidsrechter

H.van Hoogdalem

Na 5 weken zonder competitie voetbal ontvingen we vandaag het lastige Theole 2, dat recent nog verbaasde door gelijk te spelen tegen de onaantastbare koploper RKTVC 2. Vandaag zonder de geblesseerden Michael en Aldo, Jeroen en Hein waren wegens werk afwezig en Bram had denken wij vergeten zich af te melden. Twee spelers ( Jan Robert en Robert ) van het derde erbij gevraagd om tot een selectie van 15 spelers te komen. Scheidsrechter was vandaag de aan zijn herstek werkende UEFA international dhr H.van Hoogdalem uit Arkel. We begonnen ietwat onrustig aan de wedstrijd, het leek of we een beetje overbluft werden door het agressieve spel van de bezoekers. Gelukkig hebben we met onze snelle, geslepen voorhoede spelers een heel belangrijk wapen : onze counter ! zo werd het na een prima uitgespeelde counter 1-0 door een doelpunt van de weer teruggekeerde Robbin de Ruiter. DIt al in de 7e minuut, We kregen meer vat op de tegenstander en achterin werd de lastig bespeelbare spits prima uit de wedstrijd gespeeld door Wilco en de op het plekkie van Jeroen acterende Jordi. In de 36e minuut nog maar weer eens een snelle aanval van ons , deze keer haalde  aanvoerder Johan Schrijver  de trekker  over: 2-0. Dit was tevens de ruststand. De in de rust geplande wissels (3 stuks) diende ivm spelers problemen bij het eerste elftal aangepast te worden. Pascal diende zich direct bij het 1e te melden, Jelle en Robbin iets later... De tweede helft hadden we de zaak redelijk onder controle, keeper Jan Willem redde nog een paar keer prima op gevaarlijke inzetten, maar nadat Nigel in de 52e minuut voor de 3-0 gezorgd had was het "over en sluiten". De prima leidende scheidsrechter kende geen problemen en onze assistent scheidsrechter was tot de laatste minuut ook bij de les. U leest het goed : tot de laatste minuut...., want in de laatste minuut vergat hij te vlaggen voor buitenspel. Volgens eigen zeggen om Jan Willem nog maar eens te testen.
Uiteindelijk een prima 3-0 overwinning, en inmiddels is de top 3 weer in zicht, wat een verschil met de laatste jaren van het tweede ! as Zaterdag staat de enorm lastige uitwedstrijd tegen Herovina 2 op de kalender. Gezien de grootte van onze eigen selectie , is het even afwachten wat er bij het eerste elftal nodig is as zaterdag Onze selectie voor as zaterdag zal hierdoor waarschijnlijk pas donderdag na de training bekend gemaakt kunnen worden. De "Man of the Match" was vandaag Jordi vd Berg met Wilco Noordzij als goede tweede.