Tweede elftal speelt gelijk tegen titelkandidaat : S.V.S.'65 2 - GVV 2 1-1

Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 11

4 februari 2017 12:45

Scheidsrechter

H.Vingerhoeds (Arkel)

Vandaag de 1e competitiewedstrijd van 2017. In de winterstop hebben we 4 nieuwe spelers "aangekocht", en na drie goede oefenwedstrijden hebben we veel vertrouwen in de rest van het seizoen. Vandaag thuis tegen GVV 2 , uit verloren we onfortuijlijk met 2-1 en zij gaan nog voor de titel.GVV 2 is een van de teams die op zaterdag zonder eerste elftal spelen, het is een team met veel loopvermogen en fysiek keihard. Onze selectie bestond uit 20 man voor vandaag, we hadden 2 blessures en 1 vakantiemannetje. In totaal aldus aanwezig met 17 spelers. Het is wennen voor het 2e elftal aan zoveel spelers, jarenlang was het nl op iedere zaterdag de vraag of er wel voldoende spelers waren om te gaan voetballen. Wij begonnen goed aan de wedstrijd tegen de felle ploeg uit Geldermalsen. Een eerste kans was er voor aanvoerder Johan Schrijver, iets later was hij de aangever voor Robbin die helaas op de paal mikte. GVV maakte nare overtredingen, en soms raakten wij hierdoor geirriteerd. Ons spel werd de laatste minuten van de eerste helft ook minder helaas... Vlak voor rust leken we op weg naar de 1-0, Robbin werd diep gestuurd en liep iedereen "zoek", op het moment dat hij schoot werd hij binnen de 16 meter vol van achteren geraakt..Het schot kwam in de handen van de keeper, maar de overtreding was er wel degelijk! Robbin had pijn, maar de scheidsrechter maakte hier een grote fout door hier geen overtreding in te zien. Zijn uitleg was dat ze naast elkaar liepen, het was toch duidelijk dat Robbin voor de verdediger liep, hoe kan je anders van achteren geraakt worden. Het werd nog erger want Robbin moest door zijn blessure in de 2e minuut van de tweede helft de wedstrijd staken. In de rust twee wissels toegepast. Na rust kwamen we in de 60e minuut eindelijk op voorsprong. Een van onze nieuwe spelers, Dalian van den Berg onderschepte de bal en gaf een geweldige voorzet (met links) op Johan Schrijver , niet te missen en daar was dan de 1-0. Grote vreugde om deze mooie voorsprong. Hierna moesten we nog 3 keer wisselen, en dat pakte niet goed uit. We waren niet balvast genoeg en leverden te snel in bij GVV.. Uit een aanval ging een speler van hen solo, en wij pakten hem niet aan en zo kon hij eenvoudig langs ons middenveld en verdediing glippen en liet hij de perfect keepende Bjorn kansloos : 1-1. GVV rook bloed en wilde meer.., gelukkig konden we stand houden, alhoewel Nigel nog wel een keer aan de noodrem moest trekken met een gele kaart als gevolg. In ieder geval niet verloren, maar volgende week thuis tegen Tricht telt echt maar 1 ding, en dat is de overwinning ! Uit werd volkomen onnodig van dit team verloren, dus hier dienen we revanche voor te nemen. Aanvang wedstrijd is 13.15 uur.Man van de wedstrijd vandaag was Jeroen de Groot