Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 11

3 december 2016 12:45

Scheidsrechter

J.Melkert

De spelers die de laatste jaren in het tweede gespeeld hebben weten niet wat hen overkomt dit seizoen, inmiddels zijn er reeds zes overwinning behaald in deze competitie. Net zoveel als in de laatste 3 seizoen in totaal... Vandaag de derby tegen Heukelum, uit wonnen we zeer moeizaam met 1-2, het zou vandaag op ons thuisveld makkelijker moeten gaan. Nog immer geen spelers uit het 1e die terugkomen, en bij ons waren Aldo (blessure),Maurice (blessure) Niels,en Yordi (3e elftal) niet aanwezig. Zo bestond de selectie voor vandaag uit 13 spelers, de wissels waren Arno en Pascal, zij kregen volgens de trainer een verlenging van hun vakantie...(zij waren vorige week nl om deze reden afwezig).We begonnen fantastisch, Nigel en Johan hadden bij het nemen van de 1e corner goed in de gaten dat Heukelum nog niet wakker was en namen de corner "kort". Johan had hierdoor alle tijd om de bal panklaar op het hoofd van Ryan te leggen bij de 2e paal : 1-0 na amper drie minuten wedstrijd.We waren echt sterker dan de tegenstander,die alleen als hun centraal achterin spelende aanvoerder mee opkwam een beetje dreigend konden worden. Helaas ontbrak het aan de juiste afronding bij ons maar kansen waren er voldoende. In de 37e minuut was het eindelijk het 1e doelpunt van Johan Schrijver dit seizoen (er waren zelfs mensen die beweerden dat het zijn 1e doelpunt was in 1 1/2 jaar...). In de 37e minuut aldus 2-0.. Dit zou ook de ruststand zijn, Na rust werd al in de 1e minuut een doelpunt van ons onterecht wegens buitenspel afgekeurd,maar 3 minuten na rust was het wel weer raak, mooie aanval over een aantal schijven en het was uiteindelijk Ayoub die afrondde : 3-0. Dan zou je denken "wedsrtrijd gespeeld", maar helaas pakte het iets anders uit...Het zou kunnen liggen aan de wissels een kwartier na rust (Michael en Ayoub eruit voor Ryan en Bram), maar ben bang dat dat niet de ware reden was... Eerst werd Ryan nagetrapt, en reageerde hij hierop door de bal tegen de tegenspeler zijn benen te gooien : Alleen geel voor Ryan en zo stonden we met 10 tegen 11. Dan een fase van 10 minuten waarin er idioot genoeg vol tegen elkaar tekeer werd gegaan en ook moest de scheidsrechter die het lastig had met zijn beslissingen het ontgelden. Bizar hieraan was dat het juist de meest ervaren spelers waren die zo tekeer gingen. Hierover is uiteraard het laatste woord nog niet gesproken.....In deze fase scoorde Heukelum uiteraard de 3-1. Gelukkig kregen we zo'n 3 minuten na dit tegendoelpunt een volkomen terechte penalty. Johan had er al eentje gemist dit seizoen, maar hij voelt zich sterker en sterker en zo schoot hij dit buitenkansje onhoudbaar binnen : 4-1. De wesdstrijd was voorbij en kabbelde naar het einde. Het had mooi geweest als we nog een keer gescoord hadden, maar met deze 4-1 uitslag valt prima te leven en zorgde voor 4 overwinningen op rij. Uniek voor S.V.S.'65 2. Wat is het toch jammer dat we uitwedstrijden tegen Tricht,Gjs en Nivo Sparta door allerlei oorzaken zo hebben weggegooid, Thuis zullen we ons ongetwijfeld gaan revancheren tegen deze teams. Inmiddels staan we op de 2e plaats (wel iets vertekend, maar toch..) en krijgen we voor de winterstop nog 1 wedstrijd , as zaterdag gaan we op bezoek bij GVV 2 in Geldermalsen. Dit is een hele goede tegenstander, en we weten nu al dat we personele problemen zullen kennen (Wilco is er zaterdag nl ook niet bij) Donderdag komt er om 20.00 uur een gasttrainer de training leiden, dit nav een aangegane weddenschap.. Tenslotte nog de "Man of the Match" van deze wedstrijd., Uw verslaggever hoeft niet te twijfelen : Hein de Jong speelde als mid-mid voortreffelijk...