Vrouwen, VR1, Groep 3 03

10 september 2016 12:00

Winst voor SVS'65 VR1.

GVV'63 - SVS'65 0-4

Vandaag stond voor de dames uit Spijk het tweede bekerduel op het programma. Na winst in het eerste duel tegen HSSC'61 was het vertrouwen aanwezig.

In het warme weer, maar op het mooie veld van GVV'63 trapte de thuis ploeg af.
Vanaf de 1ste minuut was het al duidelijk dat SVS'65 de betere ploeg was in dit duel. De Spijkse dames lieten de bal goed rondgaan en er kwamen prachtige aanvallen uit. De dames van GVV'63 kwamen af en toe bij de 16 meter van SVS'65 dit door de goede linksbuiten van de thuisploeg, maar de Spijkse verdediging onderleiding van aanvoerdster Kimberley kwam niet in grote problemen. Na grote kansen, was het wachten op de 0-1 en deze viel gelukkig voor rust nog. Noel scoorde voor rust de 0-1. Met deze zochten beide ploegen de thee in de kleedkamer op.

In de rust moest Michael helaas weg omzelf te gaan voetballen, en nam Adrian de taak als coach over.

De 2de helft: De Spijkse dames waren vanaf de aftrap direct alweer gevaarlijk, en het spel speelde zich vooral af op de helft van de thuisploeg. Maar net als de eerste helft vergaten de Spijkse dames zichzelf te belonen. Gelukkig was het Noel die met een goed schot de 0-2 maakte. Na de 2-0 was het over met GVV'63 en was het wachten op een doelpunt van de Spijkse dames. En deze kwam er ook: Noel maakte haar 3de van vandaag. Het vierde doelpunt kwam op de naam van een speelster van GVV'63, die na een schot van Anouska de bal nog aanraakte voordat die in het doel verdween. Het laatste doelpunt betekende ook gelijk de eindstand van deze wedstrijd.

Woensdag spelen wij uit naar Everstein VR2. Bij winst of gelijkspel zijn we door in de beker!