Tweede elftal werkt hard en pakt de overwinning

Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 11

24 september 2016 13:15

Scheidsrechter

H,Vingerhoeds

Na de nederlaag van vorige week wisten we dst er thuis van M.V.V.'58 gewonnen diende te worden. Wederom veel wijzigingen in de selectie, Kor,Niels,Mark,Ruben en Robert waren er in vergelijking met vorige week niet bij. Ook trainer Rinie was er niet bij en werd vervangen door John. Met dertien spelers,waarvan er twee in de rust gewisseld dienden te worden begonnen we aan het karwei, Met sterk aanvallend voetbal zetten we Meteren in het begin van de wedsdtrijd aardig vast. Robbin was een echte plaag voor zijn tegenstander. Het was Robbin die door Johan weggestuurd werd , bal leek iets te hard maar Robbin zette door en de uitkomende keeper schoot eigenlijk tegen Robbin aan... deze draaide zich om en scoorde beheerst de 1-0. Niet lang daarna nog maar eens een corner voor ons. Deze werd genomen door Nigel, bal kwam bij Ryan die met een soort halve volley rustig de 2-0 kon aantekenen.Vlak voor rust werd Meteren een paar keer gevaarlijk maar Jan Willem was vandaag baas in het strafschopgebied. In de rust Wilco (werk) en Bodhi (uit voorzorg ivm lichte blessure) vervangen door Michael en Aldo, Het begin van de tweede was erg slordig en we verloren in de eerste 10 minuten een keer of drie heel simpel de bal in onze achterhoede.We mochten dan ook blij zijn dat Meteren vergat te scoren uit deze situaties.De hoogtepunten in de tweede helft waren schaars.....prachtig voorbereidend werk van Johan werd helaas niet tot een doelpunt omgezet, terwijl Jan Willem een fantastiche redding had op een mooi genomen vrije trap. Jeffrey kwam ons te hulp en viel met nog een klein half uur te spelen in. Bedankt Jeffrey.Uiteindelijk hebben we als team keihard gewerkt en een verdiende overwinning binnengehaald. Man van de wedstrijd was Hein. Volgende week gaan we op bezoek bij GJS.