6'
Robbin de Ruiter (intikker)

Mannen zaterdag, 2, 4e klasse 11

17 september 2016 14:30

Blijkbaar is het nog steeds lastig om de seniorenteams in te delen. Na de goede wedstrijd van vorige waren Joey,Bram.Yordi,Bodhi en Maurice er vandaag om uiteenlopende redenen niet bij. Wel werd er met een 16 man sterke selectie vertrokken naar Tricht. Helaas werd er teruggevallen op het 4-4-2 systeem, dat tot nu toe nog geen geen enkele keer goed uitgepakt heeft.Voorin werden Robbin en Mark geposteerd.Het begin van de wedstrijd leek goed te zijn, al na 6 minuten een prima actie van aanvoerder Johan Schrijver (Helaas zijn enige van vandaag...), hij trok zjn actie door tot op de achterlijn en legde prachtig terug op Robbin die geen moeite had om de bal binnen te werken : 0-1.Helaas werd het 4 minuten later al weer gelijk, we kregen (of durfden..) de bal tot 3x toe niet koppend voor het doel weg te werken,en toen onze keeper het luchtduel verloor lag de bal in het netje 1-1. Best veel aanvallen de eerste helft, maar eigenlijk kwamen we voorin steeds een mannetje tekort tegen de slechte "iets oudere" achterhoede van Tricht. Ook alle voorzetten, zelfs uit corners werden dermate zwak voorgegeven dat we hieruit geen kansen kregen. Een kwartier voor rust leek het erop dat de kansen wel konden gaan komen na een gele kaart voor de thuisploeg. Wij aldus een mannetje meer, helaas duurde dit twee minuten, ook Jelle kon er nl af met een gele kaart na herhaaldelijk commentaar op de inderdaad niet al te beste scheidsrechter.Ruststand derhalve 1-1, in de rust geen wissels en zo bleven 5 wisselspelers op de bank.... Na rust vrijwel geen bijzonderheden gezien, alleen veel balverlies doordat we van achteruit en vanuit het middenveld teveel liepen met de bal, nog steeds om reden dat we voorin het spel met maar 2 voorhoede spelers niet breed hielden en dus ook niet op snelheid langs de oudere verdediging van Tricht konden komen via de vleugels. Mark Kramer kon aldus ook nooit op zijn sterke punt aangespeeld worden.. Tot overmaat van ramp viel een kwartier voor tijd dan ook nog eens het winnende doelpunt voor de thuisclub.Opnieuw een kopdoelpunt ,deze keer vanaf de achterlijn met enig geluk in het doel. Ongeloofelijk hoe onze verdediging twee kopdoelpunten tegen kreeg vandaag, elk luchtduel zou toch met volle overgave aangegaan dienen te worden,en niet zo angstig als vandaag. Na het laatste fluitsignaal resteert de conclusie dat er vandaag drie dure punten zijn weggegeven, beste speler aan Spijkse kant was Ryan. Maar eigenlijk moeten we ons schamen dat we deze wedstrijd verloren hebben.Volgende week herkansing, thuis om 13.15 uur tegen M.V.V.'58. Deze wedstrijd dient gewoonweg gewonnen te worden, met minder kunnen we geen genoegen nemen !