A1 legt het af tegen het eerste elftal

2 januari 2016 14:30

Scheidsrechter

S. de Jong

Traditioneel speelden de A1 en het eerste elftal gisteren de Nieuwjaarswedstrijd. Vooral in de eerste helft hield de A1 het lang dicht door compact te spelen en een keeper die met een aantal goede reddingen zijn doel schoon hield. Na een half uur was het echter gebeurd toen Jorn Meijerink een penalty benutte. Dennis Kramer en Johan Schrijver zorgden voor een 3-0 ruststand in het voordeel van het eerste elftal.

Na rust liet de A1 aanvallend iets meer zien, waardoor Nigel van Genderen namens de A1 de eretreffer op zijn naam kreeg. Vlak daarvoor had Christiaan de Jong al gescoord, zodat de stand 4-1 was. Echter was het Mark Kramer die in de slotfase de eindstand zou bepalen op 5-1.

Na afloop van deze wedstrijd volgde nog een mooie nieuwjaarsspeech van interim-voorzitter Anton van den Diepstraten, die dit zou doen in een volle en gezellige kantine.