4 - 0

SVS'65 VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 854

31 oktober 2015 12:30

Vandaag stond voor de Dames van SVS'65 de wedstrijd tegen Hardinxveld op het programma. Helaas moesten we een aantal speelsters missen, en hierdoor kwamen Anouk, Denise en Jessy vanuit de B ons versterken. Bedankt hiervoor en goed gespeeld!

Het was druk op Hardinxveld in verband met een toernooi, en hierdoor moesten we in plaats van op veld 2 spelen op veld 3. Maar hier was niet op te spelen, er lag erg veel zand en we konden geen enkele lijn zien. Na overleg met de scheidsrechter gingen we op veld 5 spelen. Hierdoor liep de wedstrijd uit, en hadden we een mindere voorbereiding.

Vanaf het begin van de wedstrijd nam Hardinxveld de grip op de wedstrijd, spijk had moeite met het veld en Hardinxveld kon hierdoor lekker gaan voetballen. Wel kregen de dames van Spijk nog een grote kans via Gabrielle maar helaas werd dit geen grote kans door de verdediging van Hardinxveld, diezelfde Gabrielle moest enkele minuten later het veld al verlaten door een blessure. Door een snelle aanval van Hardinxveld, en het slap verdedigen van Spijk kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Anouska moest ook het veld verlaten door een blessure, en hierdoor kwam Anouk op het middenveld te spelen. En dit deed ze erg goed! Door de achterstand ging Spijk ver achteruit lopen, en hierdoor kon Hardinxveld de 2-0 scoren door weer een snelle aanval. Met deze stand gingen we ook rusten.

Na rust een sterker Spijk in de eerste 15 minuten, maar waar Spijk had moeten scoren viel het doelpunt aan de andere kant en kwamen de Dames van Spijk 3-0 achter. In tegenstelling tot de 1ste helft kwam Spijk er nu steeds vaker uit, en kregen de Dames van Spijk ook goede kansen.
Maar helaas ging er geen kans in, en mocht Hardinxveld nog een keer een doelpunt maken door een goed genomen vrij trap. Dit was ook gelijk de eindstand van deze wedstrijd.