SVS'65 VR1 wint ook de slechte wedstrijden

1 - 2

SVS'65 VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 854

24 oktober 2015 12:30

Zoals hierboven al staat aangegeven als titel was het vandaag ondanks de winst een mindere wedstrijd van SVS'65 VR1.

Na een lange tijd moesten de dames van Spijk weer is aantreden op 'echt gras' en dit viel de eerste paar minuten erg tegen. Het gras was lang en er waren kuilen in het veld, hierdoor kon Noordeloos de grip op de wedstrijd nemen. De Spijkse dames gingen helaas mee spelen met het spel van Noordeloos, en dit was totaal niet nodig. Het overspelen naar elkaar lukte niet goed, en hierdoor kwamen er lange ballen op onze buitenspelers. Gelukkig konden we profiteren van onze snelle buitenspelers, en kwam er een goede voorzet bij Kimberley aan. Kimberley haalde uit op het doel van de keepster van Noordeloos, en zo kwamen we op een 0-1 voorsprong.

Door de voorsprong ontstond er wat rust in het spel van Spijk, en kregen de Spijkse dames meer grip op de wedstrijd. Door een goede actie van Noël kwam de bal bij Violet die echter tot grote verbazing van haar tegenstander de bal liet lopen. De goed opkomende Dagmar kwam achter Violet vandaan en schoot hard de 0-2 binnen. Met deze stand gingen we dan ook de rust opzoeken.

Na rust waren het de Spijkse dames die opzoek waren naar een doelpunt. Het spel was vooral bezig rond het doel van Noordeloos. Maar de keepster van Noordeloos stond vandaag erg sterk te keepen. En door haar lange uittrappen kon Noordeloos er uitkomen. Maar net als de afgelopen weken was Denise vandaag erg goed op doel! De kansen namen toe voor de Spijkse dames helaas lukte het vandaag niet meer om de 0-3 te maken. Daarin tegen kwamen de Dames van Noordeloos er nog 1 keer snel uit, en keken de dames van Spijk tegen een 1-2 voorsprong aan. Niet veel later floot de scheidsrechter af, en namen de Spijkse dames de punten mee naar huis.