Roos Hofman (schot)

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 854

19 september 2015 12:00

SVS'65 VR1 komt te kort bij Zwaluwe VR1

Na een lange rit met de auto en een korte warming up, begonnen we goed aan de wedstrijd.
De voorhoede vandaag met Roos, Violet en Noël maakte het de achterhoede van Zwaluwe in de eerste paar minuten erg lastig. Er werden goede kansen gecreëerd, helaas voor Spijk wilde de bal er maar niet in. Spijk bleef goed combineren en Zwaluwe had het moeilijk met het verdedigen van onze snelle buitenspelers. Door weer een goede aanval via de zijkant was het Roos die de 0-1 voor haar rekening nam.

Na de 0-1 draaide de wedstrijd helaas om, Zwaluwe nam de controle over de wedstrijd over. Spijk had het erg lastig met de steeds opkomende centrale verdedigster van Zwaluwe, en wist niet goed hoe hierop gereageerd moest worden. Met lange ballen op onze buitenspelers probeerde we nog gevaar te creëren voor het goal van Zwaluwe, maar helaas konden we hieruit geen goal meer maken. Zwaluwe kwam steeds beter in de wedstrijd. Met als resultaat dat Zwaluwe met een 2-1 voorsprong de rust inging

De 2de helft was helaas anders dan dat we ons er van hadden voorgesteld. Vanaf minuut 1 in de 2de helft was het Zwaluwe die de controle nam over de wedstrijd. Door het goed combineren van Zwaluwe was het voor Spijk moeilijk om in balbezit te komen en hierdoor kon Spijk er niet goed uitkomen. We konden de voorhoede niet goed meer bereiken en de 2de helft bestond meer en deels uit verdedigen. Door goed keepers werk van Denise bleef de 1ste goal na rust lang uit voor Zwaluwe. Spijk probeerde nog te combineren met elkaar maar Zwaluwe zat er steeds sterk tussen.

Door een goed schot kwam Zwaluwe op een 3-1 voorsprong. We besloten dan Noël terug moest naar het middenveld en hierdoor kwamen we met 4 middenvelders te staan. Dit was in het begin erg zoeken. Zwaluwe profiteerde hiervan en schoot de 4-1 binnen. Zwaluwe liet Spijk de 2de helft geen enkel moment in het spel komen, en ging zelf door met aanvallen. Het was Denise die Spijk nog een aantal keer goed wist te redden, maar helaas kregen we nog 2 doelpunten tegen. Einduitslag: 6-1

Deze wedstrijd snel vergeten en op naar een nieuwe week.
Deze week weer 2 trainingen op het programma en dan gaan we volgende week tegen Sliedrecht proberen de punten thuis te houden