Winst voor Dames S.V.S.'65 in 1e Competitiewedstrijd : 7-2 !

7 - 2

Dubbeldam VR1

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 854

12 september 2015 12:30

Vandaag stond voor Spijk Dames 1 ook hun eerste competitie wedstrijd op het programma, na 3 mindere wedstrijden zou het vandaag dan moeten gebeuren. Onderleiding van onze nieuwe coach Rini en jarige aanvoerdster Renee kon het vandaag niet misgaan.

Vanaf het begin was het al duidelijk dat Spijk de best voetballende ploeg was in dit duel. Er kwamen mooie aanvallen uit via de zijkanten. Noel en Roos vandaag onze buitenspelers kwamen keer op keer hun tegenstander voorbij en dat leverde al snel de eerste goal op, die netjes binnen werd geschoten door  Kimberley. En Spijk zou druk blijven zetten op het goal van Dubbeldam. Mede kwam dit door ons sterke middenveld Gabrielle, Anouska, Dagmar die telkens de bal veroverde. Na een goede aanval over de rechte kant waar Noel haar tegenstander weer te snel af was, kwam de bal bij Kimberley die beheerst haar 2de doelpunt binnenschoot. Ook Dagmar besloot haar stempel op de wedstrijd te drukken en schoot prachtig de 3-0 binnen. Het was aan Spijk om het hoofd erbij te houden, want de meiden van Dubbeldam werden steeds veller in de duels. Echter had Spijk hier lak aan, en ging door met doelpunten maken. Door een eigen doelpunt van de verdedigster van Dubbeldam werd het  4-0 voor Spijk. Kim die vandaag goed speelde nam de 5-0 voor haar rekening. En Anouska schoot de 6-0 erin voor rust.

De 2de helft was minder van Spijkse kant. Waar we in de 1ste helft goed voetbalde was het Dubbeldam die de controle overnam over de wedstrijd. Het was toen ook even pijnlijk toen Dubbeldam een prachtige vrije trap erin schoot. We kregen ook nog een rode kaart en Kim de spits van vandaag werd onze laatste vrouw. Violet die dit seizoen net als Roos, Noel en Nora overkomen was van GJS maakte de 7-1. Helaas was het Dubbeldam die met een snelle counter de eindstand van 7-2 bepaalde. Maar de eerste 3 punten voor ons waren binnen! Complimenten voor het hele team, goed gespeeld allemaal!