S.V.S.'65 2 pakt overwinning in Derby tegen Heukelum 3

Datum

1 november 2014 15:00

Accommodatie

Onbekend

Svs'65 2 heeft voor aanvang van deze wedstrijd 0 punten in tegenstelling tot tegenstander Heukelum met 7 punten.

De wedstrijd begint in het voordeel van Heukelum. Binnen de eerste minuten word hun eerste doelpunt afgekeurd wegens hands. SVS'65 weet zich goed te herpakken en worden sterker. Hierdoor krijgt Martijn Tromp een kans om op doel te schieten die de matige keeper hiermee verrast. Het doorlopen van Jaap Schonewille maken de keeper nog onzekerder en hij laat de bal dusdanig los dat die in het doel beland 1-0.
SVS'65 blijft de bovenliggende partij en Jaap krijgt een mooie kans maar zijn schot op doel gaat helaas naast. Het mooie afstand schot van Heukelum ging niet naast en maakte de stand op 1-1. Een mooie redding van de keeper van Heukelum voorkwam de 2-1. Na meerdere malen op zijn enkels getrapt te zijn haalde Robert van Wijk zijn tegenstander neer. Dit leverde hem een terechte gele kaart op van scheidsrechter A. Van Diepstraten en hij mocht 10 minuten afkoelen.

De 2de helft werden Jaap en Hein gewisseld voor Dominique en Fabian, beide A junioren.
De rust had ons goed gedaan en SVS'65 begon aanvallend. Heukelum klungelde wat op het middenveld en Wesley Vendeloo maakte mooi gebruik van de ruimte die hij kreeg en maakte een mooi doelpunt 2-1. Vlak daarna wist keeper Robin Kaarsemaker een mooi schot tegen te houden die helaas via de rebound over zijn lijf rolde en het alsnog 2-2 werd. Hierna maakte Aldo plaats voor de andere A junior Declain. Lennart gaf zelf aan ook gewisseld te worden dus vlagger Jaap kwam weer in het veld.
Beide teams leken wat harder te gaan spelen, meer overtredingen en meer waarschuwingen van de scheidsrechter tot gevolg. Heukelum was de onderliggende partij en vocht voor het ene puntje tegen SVS'65. We kregen veel kansen maar helaas ging alles naast. Net voor tijd werd de mooie corner netjes ingekopt voor Fabian. Dit maakte de eind uitslag op 3-2.

De eerste overwinning is binnen.
Op naar volgende week dan wacht de thuis wedstrijd tegen de inmiddels laatste: Leerdam Sport'55 4.