50'
Duane Ruytink (penalty)

4e klasse 10

21 september 2019 15:00

Met een selectie van 17 spelers ( waarvan 1 standby) waren we vandaag te gast in Giessenburg waar tegelijk met ons ook ons eerste elftal speelde. in het begin van de competitie altijd nog ruime selecties beschikbaar ( er ontbtaken er nog 5 bij ons..) , dit zal ongewtijfeld snel weer overgaan. We begonnen vandaag in eeen sterk aanvallende opstelling, dit met het doel de tegenstander z.s.m. vast te zetten en onder druk te houden. Vooral de verdedigers en middenvelders zouden het lastig gaan krijgen met deze opstelling door het vele korte loopwerk wat van hen verwacht zou gaan worden. In de eerste 15 minuten kregen we echt kans op kans, het had al 0-5 moeten staan.... Jorrtit speelde fantastisch al rechtermiddenvelder,  hij zorgde met zijn diepgang keer op keer voor gevaar. Na 3 minuten scoorde de van een "Sabbatical van 3 weken" volledig fit teruggekeerde Mark Kramer alweer zijn 1e goal in de competitie uit een ingooi van Nigel. Tien minuten later volgende zijn 2e, een prachtige kopbal.. Een moment van verslapping zorgde in de 19e minuut echter voor de 1-2. Totaal onnodig kon de thuisclub scoren terwijl wij de ene na de andere aanval niet konden afronden.. Ruststand derhalve 1-2 in ons voordeel.  In de rust 4 wissels waar onder Jeffrey.  In een van zijn eerste acties draaide hij de 16 meter binnen en werd onderuit "geharkt" : Penalty.  Duane bleef koel en scoorde de 1-3. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld. Achterin kwamen we niet meer echt in gevaar, en alle ballen waren toch wel voor de goed keepemde Jan. Voorin bleven de kansjes komen, helaas stond het vizier niet meer op scherp en na 90 minuut floot de goed leidende scheidsrechter af en waren de eerste drie punten binnen. Volgende week komt een van de beste teams uit de competitie bij ons in Spijk op bezoek : Altena 3. Er zal met volle inzet gestreden moeten worden om deze wedstrijd niet te verliezen. Aanvang 13.00 uur.