Datum

24 augustus 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SVS'65 speelde zaterdag op het eigen snikhete kunstgras de tweede wedstrijd van het seizoen. Het Gorkumse SVW bleek met 0-5 een flinke maat te groot.

Natuurlijk had de derdeklasser, die flink versterkt is, in de eerste helft het meeste balbezit. De thuisploeg probeerde daarom vanuit een gesloten formatie te counteren met de twee balvaste spitsen. Via zo'n uitval kreeg Willem Looijen dan ook de beste kans van de wedstrijd, echter schoot hij wild over. In de 44e en 45e minuut brak SVW de ban via twee kopdoelpunten.

Ook deze keer wisselde Jose van de Ven na rust volop. De 'Streepjes' bleken ook in het tweede bedrijf sterker en oogden conditioneel ook wat verder. De Spijkenaren probeerden het nog wel, maar kwamen niet veel verder dan tegen houden. Het was dan ook niet verwonderlijk dat SVW, dankzij onder meer een penalty, nog uitliep naar 0-5.

Overigens wist SVS'65 2 eerder op de middag zijn oefenwedstrijd wel te winnen. Tegen Stedoco 3 werd een 4-3 zege geboekt.